Våra områden

Här kan du läsa mer om områdena vi har bostäder i.

Vara Bostäder har fastigheter i tätorterna Arentorp, Kvänum, Stora Levene, Vara och Vedum. Totalt har bolaget 671 lägenheter.

Arentorp

I Arentorp har vi 6 lägenheter på Östervägen och 18 lägenheter på Lunnevägen. Alla lägenheter ligger i markplan och har egen uteplats med gräsmatta intill. Till lägenheterna hör parkeringsplats och i vissa fall kan man även hyra garageplats. Alldeles intill bostäderna i Arentorp finns en populär lekplats för de mindre barnen.

Rött radhus med gräsmatta framför.

Bostäder på Lunnevägen i Arentorp.

Kvänum

I Kvänum har vi tagit över en del av Tornumsgården, kommunens äldreboende, som nu rymmer 20 seniorlägenheter med inriktning mot åldersgruppen 65+.

Trevåningshus med ett stort träd framför. Gräsmatta med lite snö.

Seniorlägenheter på Sveagatan i Kvänum.

Stora Levene

I Levene har Vara Bostäder totalt 36 lägenheter fördelade på tre områden: Storgatan, Håkan Rödes väg och Varavägen.

Lägenheterna i Levene består av 1-3 rum och är på 25-75 kvadratmeter. De flesta är marknära med egen uteplats, men det finns också de som har balkong. Här finns även stora grönytor för lek och gemenskap.

Lägenheterna på Håkan Rödes väg är lite utöver det vanliga. De består av marknära tvåor på 53 kvadratmeter i parhus. Husen ligger i ett mycket naturskönt område och alla lägenheter har egen uteplats med stora grönytor runt omkring.

Stor vit villa med rondellformad uppfart framför huset.

Bostäder på Storgatan i Stora Levene.

Vara

I centralorten Vara har bolaget flera områden med totalt 299 lägenheter (?). Här finns allt från små ettor till större fyror. Här finns studentboende liksom boende inriktat till de som är lite äldre. Lägenheterna ligger i allt från fyravåningshus med härlig utsikt till marknära boende med egen altan och tillgång till stora gräsytor.

I mån av tillgång kan du dessutom hyra egen garage- eller parkeringsplats.

Vitt flerfamiljshus om fyra våningar.

Flerfamiljshus i centrala Vara.

Vedum

Centralt i Vedum har vi en fastighet på Torggatan med 6 lägenheter i olika storlekar.

I området kring Vidhemsgården har vi flera hus med totalt 40 lägenheter, varav 13 är trygghetsboende. Här finns allt från små ettor till större treor. De flesta av lägenheterna har balkong eller egen uteplats och husen ligger i områden med stora grönytor.

I Vidhemsgården finns dessutom 25 lägenheter inriktade mot äldre.

Gräsmatta i förgrunden. radhus i bakgrunden.

Trevliga bostäder på Kyrkogatan i Vedum.

Kontakt

E-post: info@varabostader.se
Telefon: 0512-296 90

Hjälpte informationen på sidan dig?