Gräsmatta med enplanshus.

Arentorp

Vara Bostäder har i Arentorp 6 lägenheter på Östervägen och 18 lägenheter på Lunnevägen. Alla lägenheter ligger i markplan och har egen uteplats med gräsmatta intill. Till lägenheterna hör även plats för bilen och i vissa fall kan man även hyra garageplats. Alldeles intill fastigheterna i Arentorp finns en populär lekplats för de mindre barnen.

Rund gräsmatta och tvåplansvilla bakom.

Stora Levene

I Levene har Vara Bostäder totalt 36 lägenheter fördelade på tre områden: Storgatan, Håkan Rödes väg och Varavägen.

Lägenheterna i Levene består av 1 – 3 rum och är på 25 – 75 kvadratmeter. De flesta är marknära med egen uteplats, men det finns också de som har balkong. Här finns även stora grönytor för lek och gemenskap.

Lägenheterna på Håkan Rödes väg är lite utöver det vanliga. De består av marknära tvåor på 53 kvadratmeter i parhus. Husen ligger i ett mycket naturskönt område och alla lägenheter har egen uteplats med stora grönytor runt omkring.

Två lägenhetshus.

Vara

I centralorten Vara har bolaget flera områden med totalt 299 lägenheter. Här finns allt från små ettor  till större fyror. Här finns studentboende liksom boende inriktat till de som är lite äldre. Lägenheterna ligger i allt från fyravåningshus med härlig utsikt till marknära boende med egen altan och tillgång till stora gräsytor. I mån av tillgång kan du dessutom hyra egen garage- eller parkeringsplats.

Vedum

Helt centralt i Vedum har Vara Bostäder en fastighet på Torggatan med 6 lägenheter i olika storlekar.

I området kring Vidhemsgården har bolaget flera hus med totalt 40 lägenheter. Här finns allt från små ettor till större treor. De flesta av lägenheterna har balkong eller egen uteplats och husen ligger i områden med stora grönytor.

I Vidhemsgården som bolaget tog över från kommunen i mars 2021 finns 25 lägenheter inriktade mot äldre.

Rött tvåvåningshus med balkonger på framsidan.

Kvänum

I Kvänum har bolaget tagit över del av Tornumsgården innehållande 20 lägenheter med inriktning mot åldersgruppen 65+.