Vi söker en engagerad bovärd

Vi söker en engagerad bovärd

Är du en fixare som brinner för att göra det lilla extra för kunden? Trivs du dessutom med att varva ett praktiskt jobb med en del administration? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker en engagerad och serviceinriktad bovärd till Vara Bostäder.

I Vara kommun äger och förvaltar Vara Bostäder ett bestånd av ca 630 hyreslägenheter samt en del kommersiella lokaler. Kollegorna som välkomnar dig i Vara är ett litet och tight gäng där det är nära till beslut. Du kommer att vara högst delaktig i verksamhetens fortsatta utveckling och dina idéer uppskattas!

Som bovärd hos Vara Bostäder är du den som har ögonen ute i fastigheten och den som står för en stor del av servicen till våra hyresgäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att felsöka, reparera och avhjälpa fel som uppstår ute i våra kunders lägenheter.

Varvat med problemlösning och praktiskt arbete ute på fältet har tjänsten också administrativa inslag. Du kommer att arbeta i flera olika system som förenklar ärende- och fakturahantering. Du kommer att dokumentera ärenden, beställa reparationer och kontrollera fakturor, vilket underlättas om du känner dig bekväm med att arbeta framför datorn. Ytterst är ditt ansvar att servicen till våra hyresgäster fortsätter att hålla en hög nivå!

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
  • utföra rondering för att förebygga felanmälningar och säkerställa renhållning
  • planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
  • beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
  • utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Relaterande nyheter

Vi börjar med nyhetsbrev

Vårt första nyhetsbrev är här! Nyhetsbrevet kommer att skickas ut fyra gånger per år och...

Fortsätt läsa

Hyresförhandlingarna för 2024 är påbörjade

Den 6:e november träffades Vara Bostäder och Hyresgästföreningen för att påbörja...

Fortsätt läsa

Resultatet från årets kundundersökning

I somras hade du som hyresgäst möjlighet att svara på vår kundundersökning. Nu är resultatet...

Fortsätt läsa