Sommarbrev från Vara Bostäder

Sommarbrev från Vara Bostäder

Nu när sommaren är här och semestrar är i antågande så vill vi informera om vad som händer hos oss framöver.

Öppettider

Vi har i år valt att stänga kontoret helt vecka 28–29. Under dessa två veckor så kommer vi enbart kunna hantera akuta ärenden och det genom att ni kontaktar vår jour Securitas (tel. 010-470 53 00). Akuta ärenden är dom som utgör fara för personskador eller fastigheten och måste åtgärdas omedelbart.

Vecka 27 och 30 har vi låg bemanning och kommer även under dessa veckor att enbart hantera akuta ärenden, men då i egen regi under dagtid.

Övriga ärenden som kan vänta ber vi er att registrera via vår hemsida så återkopplar vi till er under vecka 31 då vi är bättre bemannade.

Pensionering

Efter ett långt arbetsliv och många år hos Vara Bostäder så kommer Sören och Glenn att gå i pension efter sommaren. Båda har redan nu tagit ut semester fram tills de slutar och kommer således inte att vara tillgängliga för er hyresgäster. Vara Bostäder tackar båda för de fantastiska år som de varit hos oss och utfört ett exemplariskt arbete.

Nya utmaningar

Efter en tids övervägande så har Marcus valt att avsluta sin tjänst hos oss vilket vi alla tycker är väldigt tråkigt. Marcus har utfört ett mycket bra jobb i utvecklingen av våra fastigheter och mycket där till. Det är en spännande tjänst som väntar honom i rollen som fastighetschef för Julas Hotell i augusti. Vi tackar för den tid som varit och önskar honom lycka till!

Nya möjligheter

Det är glädjande att kunna meddela att Carl, som idag jobbar som fastighetsskötare hos oss, tackat ja till en tjänst som Teknisk förvaltare. Tjänsten innefattar en del av det som Marcus tidigare utfört, men även arbetsuppgifter ute i fastigheterna där hans kompetens är unik för oss. Carl kommer att börja sin nya tjänst 1/9.

Vi har också ett behov av att utöka kompetensen inom uthyrning och kundkontakt och detta gör vi genom att utöka med en förvaltningsassistent. Danuta är idag timanställd som lokalvårdare hos oss och har tackat ja till tjänsten. Danuta har tidigare jobbat med både hotell och fastigheter och vi ser mycket fram emot att ta del av hennes kompetens. Tjänsten starta 1/8.

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Håkan Lindell

VD Vara Bostäder AB

Relaterande nyheter

Vi börjar med nyhetsbrev

Vårt första nyhetsbrev är här! Nyhetsbrevet kommer att skickas ut fyra gånger per år och...

Fortsätt läsa

Hyresförhandlingarna för 2024 är påbörjade

Den 6:e november träffades Vara Bostäder och Hyresgästföreningen för att påbörja...

Fortsätt läsa

Resultatet från årets kundundersökning

I somras hade du som hyresgäst möjlighet att svara på vår kundundersökning. Nu är resultatet...

Fortsätt läsa