Övertagande av servicehus

Övertagande av servicehus

Vara Bostäder tog den 1 mars över de tidigare så kallade servicehusen i Kvänum, Vedum och Vara till en kostnad av 55,1 miljoner kronor. Totalt rör det sig om 84 lägenheter i centrala fastigheter i respektive ort. Fastigheterna och dess lägenheter är i gott skick enligt de uppgifter bolaget fått från kommunen. Bolaget har i och för sig inte besiktigat lägenheterna i och med pandemin som pågått i över ett år, men det ska inte finnas något renoveringsbehov de närmsta 10 åren vilket medverkat till det pris som sattes.

Fastigheterna ligger alldeles intill den kommunala servicen för äldre på respektive. Detta gör att lägenheterna är mycket attraktiva för dem som vill ha ett eget boende samtidigt som man har behov av lite hjälp från hemtjänsten eller önskar delta på någon aktivitet som ordnas i kommunens lokaler.

Vi på Vara Bostäder hoppas att såväl nuvarande som nya hyresgäster ska trivas med oss som ägare och förvaltare av fastigheterna.

Relaterande nyheter

Containrar för grovavfall

Fredagen den 5 maj kommer vi att ställa ut containrar för grovavfall på flera områden....

Fortsätt läsa

Kundfokusdag genomförd i Vara och Vedum

I torsdags var det dags för en ny kundfokusdag! Den här gången gick turen till Vara och...

Fortsätt läsa

Hyresavier för april månad sena

Hyresavierna som delas ut i mars, som avser april månads hyra, har tyvärr blivit sena och det...

Fortsätt läsa