Övertagande av servicehus

Övertagande av servicehus

Vara Bostäder tog den 1 mars över de tidigare så kallade servicehusen i Kvänum, Vedum och Vara till en kostnad av 55,1 miljoner kronor. Totalt rör det sig om 84 lägenheter i centrala fastigheter i respektive ort. Fastigheterna och dess lägenheter är i gott skick enligt de uppgifter bolaget fått från kommunen. Bolaget har i och för sig inte besiktigat lägenheterna i och med pandemin som pågått i över ett år, men det ska inte finnas något renoveringsbehov de närmsta 10 åren vilket medverkat till det pris som sattes.

Fastigheterna ligger alldeles intill den kommunala servicen för äldre på respektive. Detta gör att lägenheterna är mycket attraktiva för dem som vill ha ett eget boende samtidigt som man har behov av lite hjälp från hemtjänsten eller önskar delta på någon aktivitet som ordnas i kommunens lokaler.

Vi på Vara Bostäder hoppas att såväl nuvarande som nya hyresgäster ska trivas med oss som ägare och förvaltare av fastigheterna.

Relaterande nyheter

Hjälp oss att bli bättre

Den 25 maj kommer vi att skicka ut en kundundersökning till alla hyresgäster. Det är en...

Fortsätt läsa

Håkan Lindell ny VD för Vara Bostäder

Styrelsen för Vara Bostäder AB och Vara Industrifastigheter AB har utsett Håkan Lindell till ny...

Fortsätt läsa

Kontoret öppnar igen

Vara Bostäder följer de råd och restriktioner likt övriga Sverige och öppnar vårt kontor...

Fortsätt läsa